SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikklubben Antilopen
Gymnastik
Personuppgifter

Genom att bli medlem i Gymnastikklubben Antilopen samtycker du till att vi behandlar dina eller ditt barns personuppgifter. De personuppgifter vi har är namn, personnummer, adress, telefonnummer, e-post samt eventuell annan information som är viktig för gymnastens deltagande i verksamheten.

 

Vi behöver personuppgifterna för att föreningen enkelt skall kunna få kontakt med medlemmarna samt att personnummer krävs för att bland annat kunna tilldelas kommunalt och statligt bidrag för idrottsverksamhet. Det är därför viktigt att ni meddelar oss om några kontaktuppgifter förändras.De som har tillgång till personuppgifter är föreningen styrelse samt tränare för respektive grupp.

 

Efter att medlemskapet upphör tas också personuppgifterna bort inom ett år, vill du att personuppgifterna skall tas bort omedelbart i samband med avslutandet av medlemskapet så ber vi dig meddela detta.

 

Vill du veta vilka personuppgifter som finns sparade så hör du av dig till oss via mejl gk.antilopen@gmail.com