SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikklubben Antilopen
Gymnastik
Om oss

GK Antilopen har skapat rörelseglädje för barn och ungdomar sen början av 1970-talet. Vi är en ideell förening som har runt 150 aktiva gymnaster, från 4 års ålder. 

 

Våra grupper tränar i idrottshallarna som tillhör Oxledsskolan och Vallhamraskolan i Partille kommun. Vi riktar oss till de som vill träna gymnastik utan att tävla. Våra grupper för äldre gymnaster är inriktade mot truppgymnastik. 

Våra tre ledord

Glädje är grunden i vår verksamhet - den finner vi tillsammans. Vi tror att det är gemenskapen som ger oss glädje och därför jobbar vi hårt för att alla ska känna sig välkomna och delaktiga. Under våra träningar är människan alltid viktigare än resultatet.


Utveckling är för oss att testa och lära sig något nytt eller bli bättre på något man redan kan. Genom att uppmuntras till att prova nya saker kommer vi att utveckla och förbättra vårt självförtroende och vår inställning till utmaningar. Om vi trillar så provar vi igen.

 

Omtanke är för oss att alla trivs och bryr sig om varandra, oavsett om man är gymnast, tränare eller förälder. Med omtanke bygger vi en god gemenskap.