SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikklubben Antilopen
Gymnastik
Välkommen till Gymnastikklubben Antilopen!
2022-07-12 16:21

Intresseanmälan

Vi har tillfälligt pausat möjligheterna för att anmäla sitt intresse till vår verksamhet då vi håller på att se över vårt anmälningssystem. De  som sedan tidigare står i kö kommer behålla sin köplats tillsvidare och erbjudas plats när vi har möjlighet i våra grupper. Vi kommer att meddela på hemsidan när det är möjligt att anmäla sitt intresse igen.

 

Förtur

För att få en plats snabbare kan ni hjälpa till i föreningen. Ställ upp som huvudtränare eller hjälptränare och ditt barn får då direkt en plats i verksamheten. Vill du inte träna ditt eget barn går det att lösa genom att bli tränare för en annan grupp än den ditt eget barn då går i. Mer information om att vara tränare finner du här.

 

"Prova på" tillfällen?

Då vi har många barn på kö har vi tyvärr ingen möjlighet att ha prova på tillfällen under terminen. Däremot får man testa på första gången när man har blivit erbjuden en plats.

 

När får vi plats?

Tilldelning av plats sker två gånger om året, dvs inför varje terminsstart. För vårterminen gäller det att ha uppsikt på sin mejl under december och januari då tilldelning av plats sker. För höstterminen sker tilldelning under augusti månad.

 

Generellt har vi minst 1 års kötid innan vi kan erbjuda plats. Exakt när ni får en plats är svårt för oss att svara på eftersom i många åldrar erbjuds plats i befintliga grupper till följd av att gymnaster väljer att sluta. Hur många som slutar vid respektive termin kan vi inte veta. 

För att få plats snabbare se under rubrik förtur.

 

Vill du ha mer information om vår verksamhet

För kostnader se här

 

Personuppgiftshantering

Vi behöver fullständiga personuppgifter för att vår verksamhet ska fungera. Endast styrelsen har tillgång till de uppgifter som lämnas vid ansökan. Önskar man att bli borttagen från kölistan/våra register får ni kontakta oss på gk.antilopen@gmail.com 

 

Notera - Har ni övriga frågor skicka då ett mejl till gk.antilopen@gmail.com