Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Gymnastikförbundet


Vi förlänger ansökningstiden inom projektstödet till den 15 februari så välkommen in med er ansökan.
 
Med anledning av den rådande situationen kring Covid-19 anpassar Gymnastikförbundets partners försäkringsmäklaren Pensum och försäkringbolaget Svedea de gällande villkoren i olycksfallsförsäkringarna för aktiva.
 
Alla medlemsföreningar ska senast den 25 februari ha lämnat in årsrapporten för 2020. Siffrorna ligger till grund för vår statistik och fungerar som underlag för medlemsavgiften.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat om förordningar och föreskrifter utifrån den nya pandemilagen som började gälla den 10 januari.
 
UPPDATERAD 8 JANUARI: Från och med 18 december till den 24 januari rekommenderar regeringen att kommuner bör stänga alla idrottsanläggningar. Innebörden av detta är att man helst ska undvika all inomhusträning under denna period.
 
Niklas Heckscher arbetar på SOK som expertstöd till kvinnlig artistisk gymnastik. I det här avsnittet från podden Tyngre Träningssnack gästar Niklas och pratar om träning för unga talanger.
 
Nu i januari genomför Gymnastikförbundet en turnering i Styrkeutmaningen, missa inte att anmäla dig och dina träningskamrater.
 

Ett upp- och nervänt år!

(2020-12-22 12:48)
Året går mot sitt slut och här kommer årets sista hälsning från GS Pelle Malmborg!
 
Helena Andersson Melander blir ny förbundskapten och ledare inom landslaget. Helena kommer att leda teamet som även framåt kommer att inkludera Sebastian Melander och Niklas Heckscher samt sjukgymnast Anna Stenholm våren 2021.
 
Svenska Spel tillsammans med Riksidrottsförbundet och alla specialförbund startade ett samarbete 2017 med projektet Framåt för fler i rörelse som nu har bytt namn till Tillsammans för fler i rörelse.
 
Katja Samsonova, Jenny Engdahl och Jessica Mattsson fortsätter som landslagsteam och har siktet riktat mot NM på hemmaplan 2022.
 
För fjärde året i rad utser vår partner Scandic Årets sportförälder. Vem är din hjälte som du vill nominera?
 
Missa inte UR:s serie Idrottens himmel och helvete som lyfter viktiga frågor kring barn- och ungdomsidrotten - en serie som granskar och belyser problematik som både de som idrottar och de som leder idrott ställs inför.
 

Turnering i januari!

(2020-12-15 10:31)
Vill din grupp utmana andra inom Svensk Gymnastik i styrketräning? I januari genomför Gymnastikförbundet en turnering som är öppen för alla att vara med i!
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya nationella allmänna råd från den 14 december, vilka ersätter samtliga lokala allmänna råd.
 

Postadress:
GK Antilopen - Gymnastik
BOX 2172
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: gk.antilopen@gmail.com

Se all info