Hoppa till sidans innehåll

Välkomna på årsmöte 31 mars!

09 MAR 2022 09:26
Alla medlemmar i GK Antilopen kallas till årsmöte. Mötet kommer att äga rum den 31 mars 2022 kl.18:00 i Gropen, Vallhamraskolans fritidsgård (Lärdomsvägen 2, Sävedalen) alternativt via Microsoft Teams.
  • Skapad: 09 MAR 2022 09:26

GK Antilopen är en ideell förening vilket betyder att det är medlemmarna (ni) som driver och bestämmer i föreningen. Vid årsmötet summeras det föregående året och beslut kring föreningens framtid tas.

För att vår föreningen skall kunna finnas kvar, och fortsätta verka för att få barn och ungdomar i rörelse, behöver vi hjälpas åt. 

Vi hoppas därför att du har möjlighet att delta på årsmötet och ta del av vad som har gjorts under året. All hjälp är uppskattad, stort som smått och ju fler vi är som hjälps åt desto mer kan vi göra med mindre insats per person.

I år har vi även vakanta poster till styrelsen som behöver fyllas för att föreningens ska kunna fortsätta verka för att sätta barn i rörelse genom glädjen till gymnastiken. Hör av er om ni är intresserade av att hjälpa till och sitta i styrelsen genom att maila oss på gk.antilopen(at)gmail.com.

Klicka på länken nedan för att komma till vår dropbox-mapp där ni från den 24 mars hittar alla handlingar inför mötet.

Dropbox - till årsmöte 2022

Har ni några funderingar eller övriga frågor är det bara att höra av er!

Varmt välkomna!

Skribent: GK Antilopen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
GK Antilopen - Gymnastik
BOX 2172
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: gk.antilopen@gmail.c...

Se all info