Hoppa till sidans innehåll

Välkomna på årsmöte!

20 FEB 2018 09:51
Alla medlemmar i GK Antilopen kallas till årsmöte. Mötet kommer att äga rum i Hörsalen i Partille Kulturum, onsdagen den 14:e mars kl. 18.30.
  • Uppdaterad: 03 APR 2018 10:25

På mötet kommer styrelsen att berätta om den verksamhet och de ekonomiska aktiviteter som har bedrivits under verksamhetsåret 2017 och låta det prövas av medlemmarna.

GK Antilopen är en ideell förening vilket betyder att det är medlemmarna (ni) som driver och bestämmer i föreningen. Årsmötet är föreningens ”högtid” då det föregående året summeras och beslut om framtiden fattas. För att föreningen skall kunna finnas kvar och fortsätta få vara barn och ungdomar i rörelse så behöver vi hjälpas åt.  Vi hoppas därför att du har möjlighet att komma på styrelsemötet och ta del av vad som har gjorts under året. All hjälp är uppskattad, stort som smått och ju fler vi är som hjälps åt desto mer kan vi göra med mindre insats per person.

 

Vi kommer att ha vakanser i styrelsen till årsmötet och vi tror att ni kan hjälpa oss att fylla dessa platser. Vi i styrelsen har hittills haft möte var 5:e vecka men är öppna för att anpassa det efter vad som passar erl. Saker som vi i styrelsen gör är bland annat att söka halltider, ansöka om bidrag, besvara mail, erbjuda plats inför terminsstart, kontakt med ledare och arrangera ledarträffar. 

Klicka på länken nedan för att komma till vår dropbox-mapp, där kommer ni hitta alla handlingar inför mötet. Nu hittar ni kallelsen och dagordningen där! 

Till dropbox: 

https://www.dropbox.com/sh/c0pv3tb5rx73eu9/AABQ9ztdpyKRz6SyNfb0twKza?dl=0

Hoppas vi ses där!

Det bjuds på kaffe och fika!

 

Varmt välkomna!

Erika Johansson
Ordförande

Skribent: Erika Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
GK Antilopen - Gymnastik
BOX 2172
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: gk.antilopen@gmail.c...

Se all info