Hoppa till sidans innehåll

Tack för den här terminen!

27 APR 2015 08:08
Vårterminen är snart över och alla vi ledare vill tacka för en fantastiskt termin!
  • Skapad: 27 APR 2015 08:08

Det är sista veckan i april och det innebär också sista veckan på terminen. Vi ledare vill tacka alla våra gymnaster för en härlig och lärorik termin! Vi hoppas att vi får se er igen när höstterminen drar igång!

 

Höstterminen drar igång i samband med skolstarten, exakt datum, tid och plats för varje grupp kommer meddelas längre fram. Alla gymnaster som gått denna termin behöver inte återanmäla sig utan behåller sin plats till hösten.

 

Däremot om någon gymnast väljer att inte fortsätta med gymnastiken nästa termin måste ni meddela oss detta senast den 9 augusti så att vi kan ta in nya gymnaster. Om man inte meddelar oss räknar vi med att de går kvar och kommer att skicka ut krav om betalning av terminsavgift. Alla som gått denna termin behåller automatiskt sin plats till nästa och behöver inte återanmäla sig.

 

Vill man däremot börja hos GK Antilopen görs det genom att skicka fullständiga person-och kontaktuppgifter till This is a mailto link. Vi tar ej emot ofullständiga anmälningar och vi hör av oss när vi kan erbjuda plats! 

 

Ha en trevlig vår och sommar! 

 

Mvh

Ledarna 

Skribent: Erika Johansson

Postadress:
GK Antilopen - Gymnastik
BOX 2172
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: gk.antilopen@gmail.c...

Se all info