Hoppa till sidans innehåll

Nya riktlinjer Covid-19

02 NOV 2020 12:33
  • Skapad: 02 NOV 2020 12:33

Med anledning av de nya lokala allmänna råden från Folkhälsomyndigheten, daterade 2020-10-29, för de som bor i Västra Götaland pga ökad smittspridning av Corona, måste vi anpassa vår verksamhet.

I råden från FHM står det följande: 
"Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare"

Vi har även mottagit nya rekomendationer från Gymnastikförbundet som skriver följande:
"Med anledning av dessa regionala allmänna råd rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i Västra Götalands län ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 19 november. Detta gäller all verksamhet både inomhus och utomhus.Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas."

 
Detta påverkar oss som förening. Vi har valt att utgå från behovet av fortsatt vardaglig träning för barn/ungdomar som är yngre än 16 år men för att fortsätta med det kommer träningarna att behöva anpassas. Vi har haft en dialog med tränarna för respektive grupp och då fortsatta träningar innebär begränsningar har vi landat i att vi behöver ställa in träningarna för vissa grupper fram till den 19/11. De grupper som berörs av inställda träningar blir meddelade via mail. Övriga grupper fortsätter träna men träningen kommer att anpassas så att fysisk kontakt och passning minimeras och undviks.

Vi hoppas att vi så snart som möjligt kan återgå till full och vanlig verksamhet igen!
Skribent: GK Antilopens styrelse
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
GK Antilopen - Gymnastik
BOX 2172
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: gk.antilopen@gmail.c...

Se all info