Hoppa till sidans innehåll

Börja träna hos oss


För att få en plats i vår verksamhet behöver en medlemsansökan via mejl göras.

Medlemsansökan

Ansökan behöver endast göras en gång per barn och vi hör av oss när vi kan erbjuda plats. Den som stått längst i kö blir erbjuden plats först. Beroende på varierande intresse skiljer sig kötiden mellan åldergrupperna. Generellt har vi idagsläget minst 1 års kötid innan erbjuden plats.

Ansökan är en intresseanmälan och är därmed inte bindande.

Skicka nedanstående information till This is a mailto link

I ämnesraden ange namn på den person ansökan avser. Observera, ni kan endast anmäla ett barn per mejl.

1. namn blivande gymnast 
2. gymnastens personnummer (10 siffror)
3. adress
4. målsman (namn)
5. målsman (telefonnummer)

Skicka in till This is a mailto link

Ni kommer få ett bekräftelsemejl av oss som bekräftar att vi mottagit er anmälan. Om ni anmäler flera efter varandra får ni bara autosvar/bekräftelsemejl på först ansökan.

Vi hör av oss när vi kan erbjuda en plats! Erbjudande om plats gör till samma mejl som ansökan inkommit på. Använd därför en mejladress ni använder regelbundet och gärna privat då det händer att ni byter jobb.

 

Förtur

För att få en plats snabbare kan ni hjälpa till i föreningen. Ställ upp som huvudtränare eller hjälptränare och ditt barn får då direkt en plats i verksamheten. Vill du inte träna ditt eget barn är det inget måste utan det finns möjlighet att ställa upp i annan grupp än den ditt eget barn då går i. Mer information om att vara tränare finner du här.

 

När får vi plats?

Tilldelning av plats sker två gånger om året, dvs inför varje terminsstart. För vårterminen gäller det att ha uppsikt på sin mejl under december och januari då tilldelning av plats sker. För höstterminen sker tilldelning under augusti månad.

Generellt har vi minst 1 års kötid innan vi kan erbjuda plats. Exakt när ni får en plats är svårt för oss att svara på eftersom i många åldrar erbjuds plats i befintliga grupper till följd av att gymnaster väljer att sluta. Hur många som slutar vid respektive termin kan vi inte veta. 

För att få plats snabbare se under rubrik förtur.

 

Vill du ha mer information om vår verksamhet

För kostnade se här

För nuvarande träningstider och lokaler se här

 

Personuppgiftshantering

Vi behöver fullständiga personuppgifter för att vår verksamhet ska fungera. Endast styrelsen har tillgång till de uppgifter som lämnas vid ansökan. Önskar man att bli borttagen från kölistan/våra register får ni kontakta oss på This is a mailto link 

 

Notera - Har ni övriga frågor skicka då ett mejl till gThis is a mailto link  Vi kommer inte besvara frågor via vår annmälningsmejl.

Uppdaterad: 19 MAJ 2018 12:55
Skribent: Antilopens styrelse

Postadress:
GK Antilopen - Gymnastik
BOX 2172
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info